З'їзд “Опозиційної платформи – За життя” висунув кандидатів на парламентські вибори

Сьогодні, 6 червня, проросійська партія "Опозиційна платформа за життя" провела з’їзд, обмежений для преси, окрім каналів, які пов’язують з Віктором Медведчуком.

Як повідомляє Прямий головні меседжі, сказані на з'їзді ексрегіоналами та новими старими політиками, наводить THE NEWSROOM у Telegram.

Так, своїм головним завданням з'їзд визначив перемогу на позачергових парламентських виборах, призначених на 21 липня 2019 року.

"Я люблю тєбя, жизнь", - співає невідома дитина.

Далі слово взяв перший номер виборчого списку Юрій Бойко: "Ми принесемо мир на Донбас і забезпечимо виконання Мінських угод. Україна стане парламентською республікою з розширеними функціями місцевого самоврядування. Ми скасуємо закон про люстрацію та про так звану декомунізацію. Ми зупинимо тарифний геноцид і знизимо ціни на газ для населення. Це буде зроблено за рахунок прямих поставок газу з РФ. Ми забезпечимо неучасть України в будь-яких військових об’єднаннях".

"Ми зобов'язані принести мир в Україну, припинити бойові дії на Сході країни. Наш план щодо врегулювання підтримали Донецьк, Луганськ і Москва, і справа зараз - за відповіддю Києва", - вторив йому Віктор Медведчук.

Крім того політики вважають, що здатні після виборів сформувати уряд і виправдати надії виборців.

"Але одночасно, вибираючи парламент, Україна вибере новий уряд і нового прем'єр-міністра. Різниця нашої команди від інших в тому, що у нас є майбутній прем'єр-міністр. Це - Юрій Бойко", - сказав Сергій Льовочкін.

Отже, згідно з останніми даними соціологів, партія Бойка-Рабіновича має 10,7% підтримки електорату, а отже, натепер зможе провести до нової Ради, як мінімум, 30 людей за виборчим списком.

Щодо складу – на сайті оприлюднено першу десятку майбутніх депутатів від цієї партії: що про них відомо?

1. Юрій Бойко – поплічник Януковича, колишній "регіонал", власник славнозвісних "вишок", газовий переговірник з Кремлем часів Кучми та Януковича.
2. Вадим Рабинович – друг Кучми, раніше звинувачений в незаконній торгівлі зброєю.
3. Віктор Медведчук – "безуспішний" адвокат Стуса та успішний кум президента РФ Путіна.
4. Наталія Королевська – поплічниця Януковича, колишня "регіоналка".
5. Сергій Льовочкін – поплічник Януковича, голова його адміністрації.
6. Василь Німченко – заступник Медведчука в проросійській ГО "Український вибір".
7. Нестор Шуфрич – поплічник Януковича, друг Медведчука, колишній "регіонал".
8. Сергій Ларін – поплічник Януковича, заступник Льовочкіна в АП в часи протестів на Майдані.
9. Сергій Дунаєв – поплічник Януковича, колишній "регіонал".
10. Тарас Козак – міноритарний бізнес-партнер Медведчука.

Нагадаємо, своїм візитом в Москву кандидат в президенти Юрій Бойко послав чіткий сигнал Кремлюпро готовність повзати перед ними на колінах і домовлятись.

22 березня в Москві кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук разом з тоді ще кандидатом в президенти України від Опозиційної платформи "За життя" Юрієм Бойком провів переговори з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим і главою Газпрому Олексієм Міллером.