Мураєв, Вілкул, Кернес, Труханов і Новинський очолили список "Опоблоку" на виборах до ВР

 Кремлівські консерви

Список партії "Опозиційний блок" на позачергових виборах до Верховної Ради очолив лідер партії "Наші", позафракційний народний депутат Євген Мураєв.

Список кандидатів у народні депутати оприлюднили в понеділок у Києві на Форумі об'єднаних опозиційних сил "Довіряй справам", передає  "Інтерфакс-Україна".

До виборчого списку увійшли глава однойменної фракції в парламенті Вадим Новинський, заступник голови фракції Олександр Вілкул, мер Харкова Геннадій Кернес, мер Одеси Геннадій Труханов.

Також до першої десятки партії увійшли міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, мер Запоріжжя Володимир Буряк, депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, заслужений юрист України Володимир Пилипенко і мер Ужгорода Богдан Андрєєв, пише Обозреватель.

Виступаючи на Форумі, голова політради партії "Відродження" Володимир Пилипенко заявив, що "Опозиційний блок" висунув 225 кандидатів у списку по загальнодержавному виборчому округу.

"Серед кандидатів, зокрема Євген Мураєв, Олександр Вілкул, Геннадій Кернес, Геннадій Труханов, Вадим Новинський, Вадим Бойченко, Володимир Буряк, Богдан Андрєєв, Уляна Ткаченко, Володимир Пилипенко", - сказав він.

На прес-конференції після завершення заходу Мураєв зазначив, що на Форумі була представлена ​​тільки перша десятка. Повний же список "Опоблоку" по загальнодержавному виборчому округу буде оприлюднено пізніше.

Він також повідомив, що перед форумом "Довіряй справам" відбувся з'їзд партії "Опозиційний блок", який і затвердив список.