Росія24 - це рупор ненависті до України: Геращенко виступила проти телемосту

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко виступила проти телемосту телеканалу NewsOne з "Росія24", назвавши останній рупором ненависті до України.

"Росія 24" - заборонений в Україні пропагандистський рупор. Це не телебачення. А інструмент інформаційної зброї проти України в кремлівській гібридній війні. Спроби провести телемост з цим рупором ненависті до України- виклик, на який негайно має відреагувати Нацрада (вона ще існує? там точно ще працюють люди, які колись були авторитетами професії?), СБУ, Міністерство інформації, Уряд і офіс президента", - написала вона у Facebook.

Нагадаємо, російський пропагандист Дмитро Кисельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", який заплановано на 12 липня і відбудеться між українським телеканалом NewsOne та забороненим в Україні "Росія-24".

"Європейська Солідарність" заявила, що анонсований "телеміст" за участю забороненого в Україні пропагандистського телеканалу та одного з українських каналів, який входить в медіа-групу Віктора Медведчука, – це серйозний виклик усій інформаційній безпеці України.