Кортеж Зеленського спровокував ДТП з автобусами з дітьми: що відомо на даний момент

Автомобіль з кортежу президента України Володимира Зеленського потрапив у ДТП в Запорізькій області. Аварія трапилася у неділю, 14 липня, між населеними пунктами Василівка та Мелітополь.

Про це повідомляє Прямий з посиланням на прес-службу Управління держохорони.

Як виявилося, два автомобіля Volkswagen Touareg і Volkswagen Transporterврізались в автобуси підприємства ПАТ "Арселорміттал Кривий Ріг", в яких їхали діти в оздоровчий табір.

Один з автобусів виїхав в кювет, а усі три Volkswagen отримали механічні пошкодження. Незважаючи на видиму серйозність пошкодження авто, обійшлося без постраждалих.

Спочатку повідомлялося, що всі три автомобіля належали Державній охороні. Але пізніше стало відомо, що лише один з них - Volkswagen Transporter входить до складу УДО. Він повертався в Київ на постійне місце дислокації, а Володимира Зеленського в автомобілі не було, він полетів у столицю на літаку.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

За повідомленням місцевих видань, аварія сталася через недотримання правил дорожнього руху внаслідок обгону колони автобусів з дітьми.

Відзначимо, що в публікації УГО спростували інформації про брак кадрів. Там зазначили, що штат співробітників повністю укомплектований, а водії працюють в нормальному графіку.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

Пізніше з'явилася і відповідь прес-служби Офісу президента України. Втім, вони створили публікацію, пославшись на роз'яснення УДО, не додавши нічого нового.

Кортеж Зеленського потрапив у ДТП з дітьми: всі деталі, фото і відео

Також читайте: Велосипед відміняється: кортеж Зеленського щодня збільшується