Влада соромиться називати речі своїми іменами, і таким чином заграє з Путіним, - Геращенко

Влада соромиться називати речі своїми іменами, і таким чином заграє з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це під час засідання погоджувальної ради заявила народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

"...Все це відбувається на фоні безпрецедентного рішення Міжнародного суду ООН в Гаазі, який фактично визнав, що Російська Федерація причетна до фінансування тероризму на Донбасі і до расової дискримінації. Власне це перший прецедент, коли суд готовий розглядати справу по суті, коли ціла країна причетна до фінансування тероризму і суд не врахував жодної претензії Російської Федерації", - сказала Геращенко.

Вона звернула увагу на те, що не було жодної реакції Офісу президента чи команди правлячої партії, окрім реакції МЗС на це безпрецедентне рішення.

"І все це надзвичайно лягає в ту історію, яку ми відслідковуємо останнім часом, що влада соромиться називати речі своїми іменами, і таким чином заграє з Путіним. Розкриємо вам "великий секрет" - вам не вдасця таким чином агресора якось уластити, насправді він буде і далі діяти так, як він діє зараз", - додала Геращенко.