"Казус Dr. Alban" нівелює міжнародні зусилля України щодо повернення Криму з-під російської окупації, - "ЄС"

Правоохоронні органи України повинні якомога швидше дати відповідь українському суспільству: хто і на якій підставі зняв заборону і дав дозвіл на в'їзд в Україну співакові, який своїми діями порушував територіальну цілісність України.

Про це йдеться в заяві партії "Європейська Солідарність", 

"Неочікувано швидко Володимир Зеленський почав втілювати в життя своє новорічне поздоровлення «#какаяразниця». Очевидно, що  він так і не усвідомлює, наскільки його особисте втручання і виступ шведського співака Dr. Alban в «95-му кварталі» можуть мати негативні наслідки для політики невизнання спроби анексії Кримського півострова з боку Російської Федерації. 

Після ганебного звільнення «беркутів» Володимир Зеленський вирішив показати всьому світу, що в його ручному управлінні не лише система правосуддя, але й Служба безпеки України. 

«Телефоне право» Зеленського в історії з Dr. Alban – це ще й очевидний конфлікт інтересів. Музиканта впустили в Україну за вказівкою президента задля виступу у шоу-програмі компанії, з діяльності якої Зеленський отримує чималі роялті. 

Новій владі час зрозуміти, що треба захищати не інтереси «95-го кварталу» чи своїх друзів і спонсорів, а всієї України. Чи «у Зеленського» вже почали хвилюватися про наступні роялті за 2020-й рік від діяльності «95-го кварталу»? 

Правоохоронні органи України мають якнайшвидше надати відповідь українському суспільству: хто і на якій підставі зняв заборону і надав дозвіл на в`їзд в Україну співаку, що своїми діями порушував територіальну цілісність України.