Надя несе феєричну, захмарну, термоядерну маячню

Надія Савченко сьогодні на ефірі NewsOne про мовний закон: "Я сміялася: коли розказують, в якій сфері як буде використовуватися мова, в мене було запитання, де ...виписано, як використовувати в сільськогосподарській сфері мову. Українську. Якою мовою Ляшку говорити з коровою? Російською, українською, рідною? Це смішно. ...Я голосувала, щоб показати львів'янам, що зелена кнопка не несе страху такого як червона кнопка і як ніс Порошенко. Я би хотіла показати, що зараз вони себе відчувають так, як себе відчував Донбас всі ці роки до того. Вони відчувають себе ображеними, ...вони відчувають В 14-му році себе так само відчував ...Схід України. Що ми з цього маємо? Війну на 5 років".

Не знаю, що там "несе страх", але Надя несе феєричну, захмарну, термоядерну маячню. І, судячи з усього, анонсує появу львівських "ополчєнцев" і ще одну війну?

А загалом шокуючим є сам факт, що демонстративно україномовна Савченко переплюнула в аргументах Медведчука і Ко: навіть вони до "розмови з коровою" не опускались.

Їй би не сесію, а консиліум...

Алексей Голобуцкий