Зеленський і Коломойський відновлюють схеми пограбунку держави, які були знищені за Порошенка, - Нусс

 #ЗЕпрограма

Авіакомпанія олігарха Коломойського виграла тендер на президентські авіаперевезення.

Сума цього контракту складає більше 31 мільйона гривень які держава салате оліграху за послуги авіаперевезення, увага, до 31 грудня поточного року.

Наприклад, всі закородонні та внутрішні пересування Президента Порошенко здійснювались державними літаками, окрім приватних перельотів, за які було сплачено Порошенком власним коштом.

У випадку з Зеленським, окрім державного ангару вони наймають ще й послуги приватних авіакомпаній, які будуть сплачені за рахунок платників податків.

Взагалі, до лоббізму на користь Коломойського підключився безпосередньо Зеленський, і суми цих поступок вражають (з ними ознайомитися можна в інших блогах).

Наприклад. Під час свого візиту в Івано-Франківськ Зеленський заявив, що держава витратить понад 2 млрд грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту, що перебуває у концесії однієї з фірм олігарха - "Скорзонера".

Ці факти підтверджують, що Зеленський перебуває у залежності від Коломойського, який отримав і отримує величезний фінансовий зиск від перемоги Зеленського на виборах президента.

Де-факто вони відновлюють схеми пограбунку держави, які були знищені за Порошенка.

Павло Нусс