Рейтинги "Слуги народу" падають через появу в команді людей Медведчука - Уколов

Рейтинги політичної партії "Слуга народу" падають у зв'язку з інформацією про людей Віктора Медведчука в команді цієї політичної сили.

Про це в ефірі "Прямого" заявив політолог Віктор Уколов.

Я взяв останні три опитування соціологічної служби "Рейтинг" і порівняв цифри. По ним дуже добре видно тренд: "Слуга народу" впав з 47% до 42%, "ЄС" піднялась на понад 3%, стагнація рейтингу "Батьківщини", який зменшився на 0,1% і на 0,9% впав "Голос".

Політолог наголосив, що в умовах пришвидшеної передвиборчої кампанії кожна дія політиків має сильний ефект на рейтинг його партії.

"Вийшла інформація про людей Медведчука в "Слузі народу" - це впливає на рейтинги, програв публічну дискусію Вакарчук Тимошенко - це вплине на рейтинг Вакарчука. Тимошенко цілий тиждень мовчала про те, що Зеленський пообіцяв бізнесу ринок землі, проти якого вона виступає, - теж вплине на її рейтинг", - наголосив він.

Разом з тим, Уколов додав, що ріст рейтингу "ЄС" означає, що вони вибрали правильну стратегію, запросивши до свого списку волонтерів, військових, при цьому залишивши там і найбільш патріотичних та досвідчених депутатів з попередньої Ради.