Пресконференція Богдана нагадувала "байки зі склепу" - добірка пліток і маніпулятивних домислів, - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко назвав інформацію, оприлюднену на прес-конференції керівником Офісу Президента Андрієм Богданом, добіркою пліток і маніпулятивних домислів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента – це виглядає як мінімум дивно і некомпетентно. Ця прес-конференція нагадувала "байки зі склепу" – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше. Усі свої, як ви думаєте, "страшилки", пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними "інформаційними виступами"! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте", – підкреслив Віталій Кличко.

Він іще раз наголосив, що кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті. А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування.

См: Богдан пригрозил Кличко увольнением с должности главы КГГА

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан під час прес-конференції заявив, що особисто під час зустрічей просив мера Києва й голову Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка відмовитися від інституту "смотрящих" у столиці.

"Я мав кілька зустрічей із паном Кличком тут, в адміністрації, в Офісі президента. Таких зустрічей було дві. На цих зустрічах я його особисто шість разів - тобто на кожній зустрічі по тричі - просив відмовитися від інституту "смотрящих" у Києві, відійти від усіх корупційних схем і стати справді народним мером, людиною, яка не причетна до всієї цієї корупції, безгосподарності, яка відбувається в Києві", - сказав Богдан.

У зв'язку з цим він висловив переконання, що Кличко втратив контроль над ситуацією в столиці.

См: Богдан и Вавриш пытаются сплетнями оправдать нарушающее Конституцию назначение главы КГГА