Лідери партій "ЄС","Голос" та "Батьківщина" закликали громадян на Майдан 8 грудня

Лідери партій закликають громадян нагадати владі про "червоні лінії" перед зустріччю глав держав у "нормандському форматі"

Про це повідомив колишній голова Верховної Ради України, народний депутат від "Європейської солідарності" Андрій Парубій у Facebook.

Андрій Парубій продемонстрував спільний документ з підписами трьох лідерів фракцій парламенту - Петра Порошенка, Святослава Вакарчука та Юлії Тимошенко:

"Зважаючи на доленосні виклики, які сьогодні стоять перед Україною, напередодні Нормандської зустрічі необхідно нагадати владі про «червоні лінії» – вимоги українського народу, які ніхто не має права зігнорувати:

➢ Жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації.
➢ Жодних компромісів щодо європейського та євроатлантичного курсу.
➢ Жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації. Зокрема, виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном.
➢ Жодних компромісів щодо деокупації та повернення Криму в Україну.
➢ Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії.

Закликаємо усіх українців, усі державницькі політичні сили, громадські організації 8 грудня о 13:00 вийти на Майдан Незалежності щоб продемонструвати нашу єдність та рішучість в боротьбі за Україну.

Разом – до Перемоги!

Партія «Європейська Солідарність»
Політична Партія «Голос»
Всеукраїнське об‘єднання «Батьківщина»